22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (2024)

Kanal A-lister som Beyoncé med denne unike innstillingen for forlovelsesring.

Vi har inkludert tredjepartsprodukter for å hjelpe deg med å navigere og nyte livets største øyeblikk. Kjøp gjort via lenker på denne siden kan gi oss en provisjon.

Hvis du leter etter en forlovelsesring som er like delerpå trendog tidløs, trenger du ikke lete lenger – en forlovelsesring med delt skaft deler forskjellen (ordspill ment). Det sofistikerte utseendet har vunnet over mangeA-liste bruder, inkludert Beyoncé, Blake Lively, Bar Refaeli, Jamie Chung og Mary-Kate Olsen.

Ofte designet for å fremheve kabaler i klassiske former, forlovelsesringer med delte bånd har klassisk appell, men deres distinkte stil gir også mye kreativ frihet ved å legge til aksentsteiner eller dekorative detaljer.

Klar til å legge til en delt skaft forlovelsesring på ønskelisten din? Les videre for en detaljert guide til alt du trenger å vite – pluss redaktør-godkjente valg du kan legge til i handlekurven din akkurat nå.

Hva er en delt skaft forlovelsesring?

Det finnes ulike typer forlovelsesringer med delt skaft, men den vanligste stilen er enringeinnstillinghvor skaftet (les: båndet) deler seg i to, og skaper to separate metallbiter som stammer fra midtsteinen. Svært ofte er det delte skaftet satt med pavé-diamanter, som gir en glamorøs touch til ringen. Med utradisjonelle ringdesign danner den delte skaftet en X-form eller er vridd for å skape en merlunefull effekt.

UTVALGT VIDEO FRA KNUTTEN

På markedet for noe helt unikt? Du kan også jobbe med gullsmeden din for å lage et tilpasset delt skaftdesign som passer bedre til proporsjonene og kuttet til midtsteinen din. Det fine med denne innstillingsstilen er at den gir mulighet for mange tolkninger som er både funksjonelle og stilige.

Hvorfor velge en forlovelsesring med delt skaft?

Allsidigheten til denne typen ringinnstilling er en av de største fordelene. En delt skaft-innstilling kan ha et minimalistisk design eller det kan være utrolig forseggjort, med aksentsteiner, milgrain og filigrandetaljer. Enkelte design med delt skaft, som de med diamantbelagte skuldre, skaper også en illusjon av en større midtstein, slik at du kan få mer igjen for pengene.

Selv om diamanter ikke er noe for deg, kan en forlovelsesring med delt skaft komplementere vakkertfargede edelstener. Faktisk er en delt skaftinnstilling perfekt hvis du ønsker å fremheve en unik stein, ettersom de delte skuldrene visuelt leder øyet mot midtsteinen.

Forlovelsesringer med delte skaft du kan kjøpe nå

Føler du deg en delt skaft forlovelsesring akkurat nå? Handle noen av favorittstilene våre nedenfor.

Valina diamant forlovelsesring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (1)

Et skjult budskap gjør denne tofargede forlovelsesringen ekstra spesiell. Ordet "kjærlighet" er stavet innRose gullpå innsiden av broen. Forseggjorte milgrain-detaljer, en glorie og baguette og pavé-diamanter fremhever midtsteinen for et unikt utseende.

Strålende Earth Fortuna diamantring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (2)

Denne nydelige diamantforlovelsesringen med delt skaft glitrer fra alle vinkler. Pavé-diamanter langs broen, det delte skaftet og glorie som rammer inn en vakkerputeslipt diamant.

Tiffany Soleste Oval Yellow Diamond Double Halo Forlovelsesring i platina

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (3)

Hva er bedre enn en glorie? To. En dobbel glorie av perlesett briljante fremhever et nydelig ovalt snittgul diamant.

Zales Diamond Three Stone Wave Split Shank Ring i 10 K hvitt gull

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (4)

En trio av diamanter satt i en bølge av hvitt gull gir et unikt syn påtre-steins forlovelsesringstil. Pavé-diamanter flankerer det sentrale steinarrangementet så vel som det delte skaftet.

Vrai Duet Diamond Ring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (5)

Inspirert av ideen om to ting som kommer sammen, handler denne stjernekasteren om moderne romantikk. Den delte skaftet på denne ringen er både elegant og mote-fremad og danner et avrundet X-design.

Kwiat forlovelsesring med en strålende diamant og pavé

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (6)

Hvem kan si nei til denne fantastiske halo-forlovelsesringen med delt skaft? Den avskårne pavé-haloen sammen med det delte skaftbåndet avgir envintage vibe, mens den strålende diamantslipte midtstenen bringer glamouren.

James Allen 14 K gult gull vekslende former Åpne delt skaft

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (7)

På jakt etter en stjernekaster med Old World appell? Vi har deg dekket. Det åpne, delte skaftet til denne vintage-inspirerte 14K gult gull-stunneren er satt med alternerendemarkisen.

Blue Nile Cushion-Cut Swiss Blue Topaz Ring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (8)

Nestengifte fra november vil elske denne unike blå topas-forlovelsesringen. Denne livlige edelstenen er også et symbol på kjærlighet og hengivenhet (hvor perfekt er det?).

Gemvara Brilliant Rose Ring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (9)

Lag en romantisk uttalelse med detterose-inspirert ringsom har et moissanitt-belagt abstrakt motiv pluss en rund-cut rosasafir. Og mens det delte skaftbåndet er laget av 18K hvitt gull, kan du fortsatt tilpasse det i enrekke edle metaller.

Blue Nile Split Shank Halo Diamond forlovelsesring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (10)

En puteformet innfatning med halo-design er satt med runde diamanter for et glamorøst utseende. Den delte skaftet er også foret med pavéer for en total karatvekt på 1,50 ctw.

Barkevs svarte diamantforlovelsesring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (11)

Motsetninger tiltrekker seg i denne slående designen som har svarte og hvite diamanter. Deilige marquise-skårne sidesteinene forsterker det dramatiske utseendet til et runde stiftsettsvart diamant.

David Yurman Petite Albion Ring med diamanter

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (12)

Hva om du hoppet over en midtstein og gikk med 25 i stedet? Denne iøynefallende ringstilen har en glorie av pavéer som omgir et puteformet design som består av 25 små runde diamanter.

Jenny Wu Lace Rhea diamantring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (13)

Et ekte kunstverk, de diamantbelagte delte skuldrene til denne abstrakte innstillingen kurver seg inn i bølgelignende former. En innstilling med seks grener har en rund laboratoriedyrket midtstein som gir en tidløs appell.

Sarah Chloe Leah forlovelsesring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (14)

Bli med på den negative plasstrenden med denne stjernekasteren. Denne moderne forlovelsesringen i gult gull er inspirert av minimalisme og har et rammesettsmaragdslipt diamantog en åpen delt skaft.

Charles & Colvard Split Shank Solitaire Moissanite forlovelsesring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (15)

To ord: uanstrengt glamour. Her er en prinsessekuttet moissanite sentrert på et polert 14K gult gullbånd med delte skuldre for en enkel, moderne look.

Brilliant Earth Petite Twisted Vine Halo Diamond Engagement Ring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (16)

Naturelskere, denne er for deg. En pavé forlovelsesring med delt skaft har et snodig vridd motiv som minner om sammenflettede grener.

Rose gull Moissanite splitt skaft bryllup band

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (17)

Den delte skaftet på denne gifteringen i rosa gull forvandles til en duo av uendelighetssymboler. Den sentimentale designen forsterkes av glitrende moissanittdetaljer.

Med Clarity Allure Natural Diamond Ring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (18)

Noen ganger er mer mer. Et intrikat åpent vevmønster gir denne vintage-inspirerte forlovelsesringen en overveldende stemning.

James Allen 14 K hvitt gull klassisk splitt skaft Solitaire diamant forlovelsesring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (19)

Minimalistisk og tidløs, denne forlovelsesringen med delt skaft er selve symbolet på klassisk stil. Bandet i 14K hvitt gull har en delikat delt skaft som fremhever en rundslipt diamant.

Diamondère Tiana Ring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (20)

Rubinerrepresenterer lidenskapelig kjærlighet, noe som gjør dem til et utmerket alternativ for senterstein. Den innrammede smaragdskårne steinen i denne moderne ringen sitter på toppen av et slankt, delt skaft bryllupsbånd i 18K gult gull.

Gemvara Elena Ring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (21)

Hvis du leter etter en dupe av Kate Middletons ikoniske forlovelsesring, trenger du ikke lete lenger. Den dype blå nyansen til denne safirforlovelsesringen er seriøst fascinerende. En nydelig dobbel glorie av lab-dyrkede diamanter fremhever midtsteinen, og legger til vintage-inspirert stil.

Barkevs Rose Gold Split Shank Pear Moissanite Ring

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (22)

Romantikere, vær oppmerksom. Denne kabalen i 14K rosegull har en unik virvlet delt skaft som vakkert fremhever en pæreformet diamant i midten.

22 Swoon-verdige forlovelsesringer med delt skaft (2024)

FAQs

Hvor dyr skal en forlovelsesring være? ›

Oftest bruges der mellem ca. en halv til en hels månedsløn på forlovelsesringen, men prisen er selvfølgelig ikke det vigtigste, når det kommer til forlovelsesringe. Det vigtigste er, at din kommende forlovede bliver glad for den, og kan se at du har lagt kræfter i at finde den helt perfekte ring til hende.

Hvordan skal en forlovelsesring se ud? ›

Det klassiske valg af forlovelsesring er en solitaire ring med en enkelt sten - en meget klassisk og feminin ring, hvor stenen er i centrum. Andre typiske og meget klassiske valg er en rosetring eller en 3-stens ring. Rosetringen er en ring med en større sten i midten, som er omkranset af en række mindre diamanter.

Hvor kan man købe forlovelsesring? ›

Hos Vibholm guld og sølv finder du et godt udvalg af flotte forlovelsesringe i rødguld og hvidguld. Kom forbi en af vores butikker og få kyndig vejledning, eller se udvalget online her på siden. Hos Vibholm guld og sølv finder du et godt udvalg af flotte forlovelsesringe i rødguld og hvidguld.

Hvad må en forlovelsesring koste? ›

Gennemsnitlig pris for forlovelsesringe

De fleste har nok hørt om traditionen fra USA, hvor det er almindeligt, at en forlovelsesring svarer til mindst 3 måneders løn i pris. Gennemsnitsprisen på en klassisk diamantring er 25.000 kroner, og de fleste vælger gerne en ring, der koster omkring 15.000-45.000 kroner.

Hvor længe går man med forlovelsesring? ›

Kvinder (og moderne mænd) bærer deres forlovelsesringe på venstre ringfinger indtil bryllupsdagen.

Kan man bruge sin forlovelsesring som vielsesring? ›

Ja, det kan man sagtens. Faktisk er der mange, som vælger at bruge deres forlovelsesring som vielsesring, hvor de så er blevet piftet op med ekstra brillanter eller andet. Men der er også mange, som køber både forlovelses- og vielsesringe.

Hvad for en hånd skal forlovelsesringen sidde på? ›

Hvorom alting er, så vælger de fleste danske brudepar at sætte vielsesringen på højre hånd. Forlovelsesringen bæres derimod oftest på venstre hånd.

Hvor stramt skal en forlovelsesring sidde? ›

Den rigtige ringstørrelse kan være svær at bestemme; ringen skal sidde tæt nok til ikke at falde af, når du bevæger hånden, men stadig løst nok, så den uden besvær glider henover knoen. Mål altid din finger i et varmt miljø og sidst på dagen, da det er under disse forhold, at din finger vil være størst.

Hvad er dyrest forlovelsesring eller vielsesring? ›

Dit budget for en forlovelsesring skal være betydeligt højere end en vielsesring. Det er mere end et symbol på jeres bånd som par, da det mere er en særlig gave til din forlovede.

Kan en forlovelsesring være guld? ›

En forlovelsesring er oftest lavet af guld, men den behøver ikke nødvendigvis at være guldfarvet – den kan også være hvidguld eller rosaguld. Du kan ofte vælge mellem 9-10 karat, 14 karat og 18 karat hvidguld. 14 karat er mindre rent end 18 karat, men 14 karat kan være mere holdbart end 18 karat hvidguld.

Hvad farve skal en forlovelsesring være? ›

De fleste kvinder ved om hun foretrækker varme guldfarver, som rosa- og guld, eller om hun er mere til de kølige farver, som hvidguld. Har din kæreste ikke umiddelbart en præference, men ynder at mixe op i det, så overvej en ring der matcher hendes nuværende smykker. Hendes hudtone kan også hjælpe dig på rette vej.

Hvor meget kostede Geggos forlovelsesring? ›

Da Gengiz Salvarli tog det store skridt og gik på knæ foran Stephanie 'Geggo' Christiansen, kunne han præsentere hende for en ring, som han havde købt af Mai Manniche for 80.000 kroner.

Er der forskel på forlovelsesring og vielsesring? ›

Helt konkret er en forlovelsesring den ring, som man bruger til at fri med, når man går på knæ. Dermed ses forlovelsesringen som et symbol på, at den anden har sagt ja til at blive gift. Vielsesringe er de ringe, som I begge bærer for at symbolisere, at I er blevet gift. Disse ringe bliver først sat på til brylluppet.

Hvad koster en vielsesring i gennemsnit? ›

En guld vielsesring kan koste fra 1700 kroner helt op til over 100.000 kroner. Det kommer helt an på hvor mange mandetimer, der går med forarbejdningen af ringen, hvor mange gram guld der går til ringen og om der evt. skal isættes diamanter/brillianter i ringen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6213

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.