Hoeveel moet u in 2023 een interne muur van de belasting verwijderen?Huishoudenquotes.co.uk (2024)

How Much to Remove a Load-Bearing Internal Wall in 2023? Householdquotes.co.uk (1)

Heeft u thuis meer ruimte nodig, of wilt u dat uw huis open is?De eenvoudigste manier om extra ruimte en licht te creëren is door een muur uit een kamer te verwijderen en een nieuwe open ruimte te maken.

Een open lounge of keuken van het plan zorgt ervoor dat uw huis zich groter voelt en u ook meer ruimte geeft als u vermakelijk bent.Als u besluit om een muur te verwijderen, is het enige waar u rekening mee moet houden voordat u een werk start, of het een muur met een lading is of niet, en of u eenRSJ(gerold stalen gewricht) geïnstalleerd.

In deze gids zullen we je vertellen over:

  • De gemiddelde kosten voor het verwijderen van een load-dodeling muur
  • De beste manier waarop u geld kunt besparen op het project
  • Hoe u een bouwer kunt vinden en inhuren om het werk te doen
  • Wat betrokken is bij het verwijderen van een load-doding muur

Ten slotte beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over het verwijderen van loaddragende wand.

Hoeveel kost het om een loaglagerwand te verwijderen?

De onderstaande tabel bekijkt de geschatte kosten voor het verwijderen van loaddragende wanden op grootte.

Grootte van de muurGeschatte leveringskostenGeschatte arbeidskostenVereiste tijdTotaal geschatte kosten
Eén meter RSJ£ 120£ 150 tot £ 200 per handelaar per dagAnderhalf dagen£ 1.040 tot £ 1.680
Vier meter RSJ£ 240£ 150 tot £ 200 per handelaar per dagTwee dagen£ 1,310 tot £ 2.000
Zes meter RSJ£ 360£ 150 tot £ 200 per handelaar per dagTwee dagen£ 1.430 tot £ 2.120

Voor een RSJ van één meter zijn de leveringskosten ongeveer £ 120, vier meter RSJ's komen binnen op ongeveer £ 240 en een RSJ van zes meter kost £ 360.Uw arbeidskosten zullen waarschijnlijk ongeveer £ 150 tot £ 200 per dag zijn, per handelaar, waardoor definitieve geschatte totalen in de duizenden worden gegeven.

De arbeidskosten zijn gebaseerd op twee bouwers die samenwerken, omdat dit meestal het geval is voor dit soort baan.Soms kan een derde persoon zelfs voor een korte tijd nodig zijn om te helpen bij de uiteindelijke positionering van de stalen balk.

Het is belangrijk op te merken dat u de extra kosten van een moet toevoegenbouwkundig ingenieur,,Huur overslaan, Enbouwvergunningaanvraag, indien nodig.

De kosten voor eenbouwkundig ingenieurEn de inspectie van de gebouw kan heel goed variëren, afhankelijk van welk deel van het land waarin u woont, met de gemiddelde kosten rond £ 500.Structurele ingenieurs kunnen per uur in rekening brengen, of ze kunnen een vast bedrag geven - vaste kosten maken het meestal gemakkelijker om te budgetteren omdat u precies weet hoeveel u moet betalen.

Kijk voor meer informatie over structurele ingenieursspeciale pagina.

De skip -aanwerving hangt af van de grootte van de skip en hoe lang je het nodig hebt - terwijl mini -skips tussen £ 90 en £ 130 per week kunnen zijn, kunnen grote skips de kosten van £ 250 tot £ 340 bevelen.Kijk voor informatie over hoe u uw Skip Hire -kosten zo laag mogelijk kunt houdenSkip prijsgids overslaan.

Ben je klaar om je load-dodeling muur te verwijderen?Huishoudenquotes kunnen u helpen de juiste bouwer te vinden.

Klik op de onderstaande knop om offertes van meerdere handelaars bij u in de buurt te vergelijken en bespaar mogelijk geld op uw project:

Het vergelijken van offertes kan u tot 40%besparen:

Wat beïnvloedt de kosten van het verwijderen van een load-dodeling muur?

Verschillende factoren beïnvloeden de kosten voor het verwijderen van een load-draging muur-laten we er een paar bekijken, zodat u kunt begrijpen wat waarschijnlijk de kosten van uw project zal beïnvloeden.

De kosten van RSJ's (opgerolde stalen gewrichten)

Je hebt een RSJ nodig als je een load-draging muur neerhaalt.RSJ's zijn geïnstalleerd om de structurele sterkte van uw eigendom te beschermen en om te voorkomen dat de bovenste niveaus erin toestappen.

Er zijn twee soorten RSJ;De ene is een H-cross en de andere is een I-balk.H-crosses kunnen zich uitstrekken tot 100 meter, terwijl I-straalken zich tussen de 10 en 30 meter kunnen omvatten.

Of uw structurele ingenieur een H-cross of een I-bundel aanbeveelt, hangt af van de sterkte die nodig is van de balk.H-crossstralen zijn zwaarder dan i-bundels, zodat ze meer kracht kunnen onderhouden, en I-bammen ter vergelijking zijn lichtgewicht, met residentiële eigenschappen die meestal alleen de ondersteuning van een I-bundel nodig hebben.

De kosten voor het kopen en passen van een RSJ zijn gemiddeld tussen £ 1.600 en £ 2.200.Het werk duurt tussen één en twee dagen, afhankelijk van de grootte van de balk.

Huurkosten overslaan

Skip Hire gemiddeld is tussen £ 200 en £ 250 als u een middelgrote skip inhuurt.Mini -skips beginnen bij ongeveer £ 90, en een grote skip kost tussen £ 250 en £ 340 voor de huur van een week.

Als je meer wilt weten over Skip Hire Have een kijkjeonze gids.

Kosten van de partijwandovereenkomst

Als uw loaddragend muur een feestmuur is (een muur die u met uw buurman deelt), heeft u hun overeenkomst nodig.Het beste wat u kunt doen, is de buurman bezoeken en precies uitleggen wat u wilt doen, en hoe de nieuwe stalen balk aan de feestmuur moet worden vastgesteld om steun te geven.

Oudere eigenschappen hebben misschien ook stalen kolommen nodig omdat de resterende wanden niet sterk genoeg zijn om een stalen balk te huisvesten - er moet misschien wat graafwerkzaamheden plaatsvinden, waar uw buurman op moet worden gelegd voordat het werk begint.

Als uw buurman akkoord gaat met het werk, kunt u doorgaan met hun schriftelijke toestemming.Als ze het niet eens zijn, kan het u ongeveer £ 1.000 kosten omdat u een landmeter moet inhuren om uw plannen en uw huis te komen bekijken, en ze zullen dan een rapport moeten schrijven om te zeggen of het werkis redelijk.

Tegelijkertijd kan uw buurman ook een landmeter gebruiken, maar u moet betalen voor hun diensten.De rapporten gaan naar arbitrage en de beslissing is bindend.

Dit betekent dat als ze nee zeggen, je niet door kunt gaan.Maar als de derden ze ja zeggen, kun je doorgaan, hoewel je buurman het niet eens is.

Daarom, als er een geschil is, moet u betalen voor twee landmeters - uw buurman kan ermee instemmen uw landmeter te gebruiken die goedkoper voor u zal zijn.De landmeter zal het project zonder vooringenomenheid bestuderen.

Een structureel ingenieur of een architect inhuren

Zelfs als er geen meningsverschil is met uw buurman, moet u mogelijk nog steeds een landmeter of eenarchitect.Dit komt omdat u de berekeningen nodig hebt voor de benodigde extra ondersteuning zodra de belastingdragende wand is verwijderd.

De kosten van deze service zijn ongeveer £ 500.Mogelijk heeft u geen keuze over het gebruik van eenarchitectofbouwkundig ingenieur, omdat dit kan worden opgenomen in uw bouwvoorschriften.

Een architect is normaal gesproken vereist wanneer u meer dan één muur verwijdert en uw plannen complexer zijn dan alleen het creëren van een grotere ruimte.Bekijk onze speciale pagina's die hierboven zijn gekoppeld voor meer precieze informatie over hun diensten.

Verwijdering of verhuizing van radiatoren

Het verwijderen van een muur kan betekenen dat je een radiator moet verplaatsen of een andere moet toevoegen nu de kamer groter is.De kosten voor een merkNieuwe radiatorkan variëren van £ 270 tot £ 340 voor een kleine, 400 tot 600 BTU -radiator, terwijl een groter model de kosten van £ 435 tot £ 520 kan bevelen voor een grote, 900 tot 1.400 BTU -radiator.

Kijk voor meer informatie over het toevoegen, verplaatsen en verwijderen van radiatoren in uw huisGespecialiseerde radiatorgids.

Verlichting, pluggen en stopcontacten toevoegen

Een grotere ruimte moet mogelijk meer verlichting toestaan.Je hebt eenelektricienvoor deze.

Nieuw toevoegenlamp fittingKan kosten tussen £ 50 en £ 100, en het duren tussen 2 en 3 uur om te voltooien, en het toevoegen van een dimmer -schakelaar kan kosten tussen £ 30 en £ 55, die ongeveer een uur duren om te voltooien.We hebben een volledige pagina opElektricienprijzen en kostenAls u van dichterbij wilt kijken naar welk budget u mogelijk opzij gaat voor een elektricien.

Nieuwe vloerenkosten

Wanneer u een load-dodeling muur hebt verwijderd, kunt u merken dat u de vloer moet nivelleren.Dit kost je ongeveer £ 25 per vierkante meter.

Wanneer dat werk is gedaan, wilt u misschien nieuwe vloeren leggen.De kosten van nieuwe vloeren zijn afhankelijk van of u tegels of hout legt en de hoeveelheid vloeren die u nodig hebt.

Houten vloeris populair en betaalbaar.U kunt gelamineerd hout ophalen voor ongeveer £ 16 per vierkante meter, terwijl gemeten eikenvloeren ongeveer £ 20 tot £ 60 per vierkante meter kosten - als u een massieve houten vloer zoals eik wilt, betaal u tussen £ 30 tot £90 per vierkante meter.

Uw timmerman heeft verschillende ladingen, afhankelijk van de stijl van vloeren, of het nu gaat om imitatie, ontworpen of massief hout.Wat de prijs verder kan beïnvloeden, is het legpatroon - parket dat tussen £ 120 tot £ 180 per vierkante meter bestuurt te leggen, versus een eenvoudig patroon dat dichter bij £ 20 tot £ 50 per vierkante meter kost.

Bekijk onze speciale pagina ophouten vloerkostenvoor meer informatie.

Pleister- en schilderkosten

Zodra uw kamer is voltooid, wilt u deze gips en vervolgens een scheutje verf toevoegen om de ruimte af te maken.TerwijlSchilders en decorateursKan ongeveer £ 160 tot £ 240 per dag in rekening brengen, pleisters kunnen tussen £ 600 en £ 700 in rekening brengen om een kleine kamer te plezen, en meer dan £ 1.000 voor grotere ruimtes.

Onze gids overpleisterskostenis te vindenhier, wat u alles geeft wat u moet weten over de handel en bijbehorende prijzen.

Kan ik geld besparen bij het verwijderen van een load-dodeling muur?

Het vergelijken van offertes is een geweldige manier om de kosten van uw load-dodeling wandverwijderingsproject mogelijk te verlagen.Huishoudelijke Quotes kunnen u helpen om offertes van meerdere bouwers bij u in de buurt te krijgen, zodat u iemand kunt vinden die bij uw budget past.

Klik op de onderstaande knop om te beginnen:

Het vergelijken van offertes kan u tot 40%besparen:

Gelukkig zijn er een paar manieren waarop u geld kunt besparen bij het verwijderen van een load-dodeling muur.De eerste is dat, als je een auto hebt en van plan bent, je zelf kunt weggooien van je afval in plaats van een skip in te huren-dit kan helpen om je in de honderden huurkosten te besparen, waardoor je totale projectkosten aanzienlijk worden verlaagd.

Hoewel u misschien uw huis zo snel mogelijk wilt ontdoen van eventuele bouwafval, kunnen gebroken bakstenen en beton worden gebruikt voor hardcore, wat nuttig kan zijn voor bouwers om te bemachtigen.Als u tijd wilt besteden aan het inpakken van uw afval, kunt u kopers vinden voor bouwafval op tweedehands verkopende websites en marktplaatsen.

Een andere manier om uw kosten te verkleinen kan zijn om enkele van de banen aan te nemen nadat de muur zelf is verwijderd.Hoewel je de laadhoudende muur niet zelf kunt verwijderen, kun je proberen je nieuwe ruimte te gippel, af te scheren, te schilderen en te versieren.

Ten slotte is het een goed idee om de tijd te nemen bij het kopen van de items die u nodig hebt voor uw project.Het is de moeite waard om te kijken in seizoensgebonden verkoopperioden en jaarlijkse kortingsseizoenen (zoals Black Friday en Cyber Monday) om wat goederen te pakken te krijgen.

Hoe weet ik of ik een RSJ nodig heb?

Bij het uitvoeren van een groot structureel werk in uw huis, zoals het verwijderen van een load-draging muur, heeft u waarschijnlijk een RSJ nodig die is ingesteld om het gewicht van de structuur van uw huis te ondersteunen.Hier is een korte lijst met scenario's die een RSJ nodig hebben:

Scenario's die een RSJ nodig hebben
Bij het verwijderen van een loaddragend muur
Bij het creëren van een open ruimte waar een loaddragend muur is weggenomen
Het wijzigen van een loaddragend muur - u hebt een RSJ nodig om het gewicht te nemen

Vergeet niet dat als u twijfelt, een geregistreerde bouwer spreekt die u kan adviseren over de best practices voor uw huis, evenals eventuele bouwvoorschriften om op te letten.

Wat is er betrokken bij het verwijderen van een load-doding muur?

How Much to Remove a Load-Bearing Internal Wall in 2023? Householdquotes.co.uk (2)

Het verwijderen van een loaddragers muur is een zeer geschoolde bewerking.Hoewel u een loaddragers muur hetzelfde kunt verwijderen als elke andere muur, is het verschil dat u een RSJ moet installeren om extra ondersteuning aan uw plafond te bieden, omdat een load-draging muur de vloer hierboven ondersteunt, of als er geen vloer is, dan isHet ondersteunt het gewicht van het dak.

Zodra u al uw nodige machtigingen hebt om het werk uit te voeren, zullen uw structurele ingenieurs en bouwers ontdekken waar de muur uit is samengesteld - ze zullen ook controleren of er kabels en leidingen in de muur zijn en ze vrijwijzen.

Ze zullen vervolgens een deel van het plafondbord verwijderen om de spanten en balken hierboven bloot te stellen en te controleren op nagels die uit het hout steken en ze weer erin hameren. Ze zullen dan de lengte van het hout nemen en het tegen de spanten inzetten,Houd het tijdelijk op zijn plaats met houten schroeven.

De professionals zullen dan acrowsteunen aannemen - worden gebruikt om ondersteuning te ondersteunen aan de ladingen - en deze aan beide uiteinden van de muur positioneren, met twee in het midden indien nodig.Ze zullen controleren of ze strak zijn (ze moeten in de lengte van hout worden geschroefd) en volledig verticaal - dan zetten ze acrowsteunen aan de andere kant van de muur.

De volgende stap is om deurframes en architraves te verwijderen, evenals alles boven de hoofdhoogte.Uw bouwers zullen vervolgens de latei blootleggen - een structureel element dat openingen in uw huis overspant - over de deur en losmaken door weg te chippen naar het beton en de cement eromheen, voordat het uit het gebied wordt verwijderd.

Ze verwijderen vervolgens al het gips en metselwerk van de bovenkant van de muur die naar beneden beweegt en het verwijderen van leidingwerk en kabels van de muur.Uw RSJ zal dan in positie worden gemonteerd, waardoor drie of vier personen kunnen worden voltooid.

Met behulp van een spiritniveau zorgt het team ervoor dat alles recht is.Ze zullen dan meer acrow -steunen plaatsen onder de balken en tegen de spanten om het gewicht te nemen.

Op alle hiaten worden wiggen erin gehamerd en alle gaten worden gerepareerd.De RSJ zal dan worden ingevoerd en het plafond wordt gerepareerd.

Hoe vind en huur ik een bouwer voor mijn project?

Het vinden van de juiste bouwer kan een uitdaging zijn.Bij huishouden Quotes kunnen we u verbinden met bouwersin uw omgeving.

Klik op de onderstaande knop om ons meer te vertellen over uw project, en we helpen u snel en gemakkelijk iemand te vinden:

Het vergelijken van offertes kan u tot 40%besparen:

Een van de beste routes om een bouwer te vinden en in te huren voor uw Wall Removal -project is om vrienden, buren en collega's te vragen die in de omgeving wonen als ze bedrijven hebben gebruikt en of ze hun diensten zouden aanbevelen.Dit kan een geweldige manier zijn om potentiële malafide handelaren te stappen die zowel uw tijd als geld kunnen verspillen.

U kunt er ook voor kiezen om met de planningsafdeling van uw raad te praten, omdat deze mogelijk een lijst met vertrouwde bouwers hebben.

Ervoor zorgen dat de professional de juiste pasvorm is

Als het gaat om een project, zoals het verwijderen van een load-dodeling muur, wilt u ervoor zorgen dat u een echte professional aan boord hebt.U moet in eerste instantie de ervaring van een handelaar zoeken en zien hoeveel ervaring ze hebben bij het succesvol verwijderen van loaddragend muren.

U moet vragen om feedback of getuigenissen van klanten te zien, naast foto's of video's van enig werk dat ze in het verleden hebben gedaan.De handelaar kan een portefeuille hebben om u te laten zien, of zij kunnen u naar hun website leiden.

Hoewel het misschien niet je eerste gedachte is, is het een goed idee om te controleren of ze lid zijn van handelsverenigingen.Handelsverenigingen zullen het lidmaatschap alleen verlenen aan handelaars met een goed werkrecord en een hoge standaard van vakmanschap - een bouwer kan lid zijn van deNational Federation of Builders (NFB).

Het is de moeite waard om te vragen of uw handelaar regeltsteigerOf als het aan jou is, samen met een noodzakelijke skip -huur.Controleer ten slotte dat de handelaar de nodige verzekering heeft en dat hun openbare aansprakelijkheidsverzekering up -to -date is.

Openbare aansprakelijkheidsverzekering is van vitaal belang voor alle handelaars.Het beschermt hen en u tegen letsel- of schadeclaims als er een ongeval plaatsvindt tijdens de sloop van uw loaddragend wand.

Laatste checklist

Als je denkt dat het tijd is om je load-dragend wanddemolitieproject aan te pakken, bekijk dan de onderstaande lijst om ervoor te zorgen dat je alles op zijn plaats hebt voor dit project:

  • Bezoek de planningsafdeling op uw lokale autoriteitskantoren en vertel hen wat u wilt doen
  • Zorg ervoor dat een landmeter of structurele ingenieur de muur inspecteert en de berekeningen te geven die u nodig hebt voor de RSJ
  • Zorg ervoor dat u indien nodig met buren praat wanneer uw werk een feestmuur beïnvloedt
  • Vertel uw verzekeringsmaatschappij over uw voorgestelde structurele veranderingen
  • Krijg citaten voor het bouwwerk
  • Bepaal wanneer het werk van start moet gaan
  • Solliciteer voor uw voltooiingscertificaat als u van plan bent om binnenkort uw huis te verkopen

Gebruik huishoudelijke squotes om lokale bouwers te vinden en bespaar mogelijk geld op uw load-dodeling muurverwijdering.

Het vergelijken van offertes kan u tot 40%besparen:

Veel Gestelde Vragen

Klaar om uw loaddragers muur te verwijderen?Wij kunnen helpen!

Klik op de onderstaande knop om offertes te krijgen van lokale handelaars die u kunnen helpen de klus te klaren:

Het vergelijken van offertes kan u tot 40%besparen:

Hoeveel moet u in 2023 een interne muur van de belasting verwijderen?Huishoudenquotes.co.uk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 5867

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.