Loadlagerwanden verwijderen Kosten 2023: Volledige gids (2024)

Klaar om een prijs voor uw werk te krijgen?

Krijg prijzen

Hoeveel moet u een muur neerhalen?

De gemiddelde kosten voor het verwijderen van een load-draging muur zijn meestal rond£ 1200 tot £ 1.750, hoewel offertes zullen variëren, afhankelijk van de locatie en de grootte van het bouwbedrijf dat het werk doet.In Londen zou je bijvoorbeeld kunnen betalen£ 2.500.

Deze schatting omvat geen extra kosten zoals het installeren van een extra radiator, die ergens geprijsd is,£ 65 tot £ 300.Misschien moet u gewoon een bestaande radiator verplaatsen die zou moeten kosten£ 150 tot £ 300.Bewegende lichtschakelaars en stroomuitsluitingen moeten ook rondkosten£ 85 tot £ 150.

Als u in een terrashuis of semi-vrijstaand pand woont, deelt u een muur met uw buren.Als u een muur voor het dragen van een belasting wilt verwijderen, moet u mogelijk een partijwandovereenkomst verkrijgen, wat een extra kosten zal zijn.

Verschillende muren kunnen om verschillende redenen in een typisch huis worden gesloopt, maar verreweg de meest voorkomende muren om te verwijderen zijn die tussen de keuken, de eetkamer en de woonkamer.De stekwand onder een trap is de volgende meest voorkomende muur die moet worden verwijderd, maar dit is niet vaak een load-dodelingmuur, dus het is veel goedkoper en gemakkelijker om te doen, zelfs als een doe-het-zelfproject.

Inhoudsopgave

  1. Hoeveel moet u een muur neerhalen?
    • Laadlagerwandverwijderingsprijs
    • Bijkomende kosten
  2. Arbeidskosten en tijdframes
  3. Wat houdt het verwijderen van een load-dodelingmuur in?
  4. Kosten die factoren beïnvloeden voor het verwijderen van een load-draging muur
  5. Kan ik zelf een laadhoudende muur verwijderen?
  6. Brandvoorschriften
  7. Feestmuur
  8. Hoe u kunt controleren of een muur load-dragend is
  9. Wat zijn de redenen om een load-draging muur te verwijderen?
  10. Heb ik een latei nodig?
  11. Wat kan verkeerd gaan?
  12. FAQ's
  13. Bronnen

Laadlagerwandverwijderingsprijzen

Als u zich afvraagt hoeveel het is om een muur te verwijderen, zijn hier een paar gemiddelde kosten om u te helpen de financiële aspecten te begrijpen voor het inhuren van een handelsbedrijf:

Functieomschrijving AVG.KostenDuur
Enkele deuropening - ongeveer 1 m £ 1,250 1-1,5 dagen
Dubbele deuropening - ongeveer 2m £ 1.500 1,5-2 dagen
Groot open plan - ongeveer 4m £ 1,750 2 dagen

Bijkomende kosten

Samen met de kosten voor het verwijderen van een interne muur zijn enkele extra kosten die u in uw budget wilt overwegen.De eerste is uw toestemmingskosten, vooral als u van plan bent om een load-draging muur te verwijderen, omdat u hiervoor een bouwbericht aanmeldt.De prijs hiervoor kan variëren afhankelijk van uw locatie, hoewel de typische kosten in de buurt zijn£ 390voor projecten van minder dan 10 vierkante meter.

U moet ook betalen voor een bouwinspectie, die meestal geprijsd is£ 260voor een door de gemeente aangestelde inspecteur of u kunt uw eigen privé-inspecteur vinden.

Een andere belangrijke wettelijke overweging, vooral als u in een terrasvormige of semi-vrijstaande woning woont, is dat de partijwand effectief gezamenlijk eigendom is, zodat eventuele wijzigingen worden onderworpen aan een partijwandovereenkomst.Dit omvat het inhuren van een gekwalificeerde landmeter die meestal in rekening brengt£ 120 tot £ 250 per uur.

Het snijden van een feestmuur vereist nog meer structurele controles en bijbehorende vergoedingen, plus eventuele schade die aan de andere kant van de muur is aangebracht, moet op uw kosten worden vastgesteld.

Als u de muur hebt verwijderd om een deur te huisvesten, moet u budgetteren voor het hangen van uw deuren.Dit zal natuurlijk afhangen van de gebruikte materialen, bijvoorbeeld, een intern zachthout is een van de goedkoopste opties die rondkosten£ 40 om op te hangen, terwijl een hardhoutdeur geprijsd zou zijn£ 70.

Een andere meubelkosten zijn vloeren, vooral als je ervoor hebt gekozen om het gebied te openen door een muur neer te slaan.U kunt eenvoudig vloeren toevoegen in de geholte ruimte om uw kosten laag te houden of een gloednieuwe vloer overal te laten installeren.De vloer van vloeren zal enorm variëren, afhankelijk van de materialen die u gebruikt, hoewel de meest populaire opties zijn onder meer massief hout (£ 15 tot £ 80 per m2), tegel, laminaat (£ 5,50 tot £ 20 per m2) en tapijt (£ 12 tot £ 60 per m2).

Nadat de muur is verwijderd, wilt u misschien rekening houden met de herpositioneringskosten, zoals het verplaatsen van uw radiatoren die de hulp van een professionele loodgieter in rekening kunnen brengen die meestal rondom£ 150 om een radiator te verplaatsenDat is normaal gesproken een baan van 2 uur.

U kunt de kosten laag houden als radiatoren kunnen worden verplaatst naar het bestaande leidingwerk, maar in sommige gevallen heeft u mogelijk een volledig nieuw leidingwerk nodig dat wordt geschat op£ 3,50 per vierkante meter.Misschien wilt u ook een elektricien inhurenVerplicht uw lichtschakelaars en stopcontacten.De typische snelheid hiervoor rond£ 100 tot £ 150 per dag, hoewel dit kan afhangen van de aannemer die u kiest en de moeilijkheid van de baan.

Afvalverwijdering is een andere belangrijke kosten, vooral als u van plan bent er zelf vanaf te komen.Om dit te doen, moet u een skip inhuren die meestal kost£ 170 tot £ 270voor een 6-yard skip en£ 200 tot £ 340voor een 8-yard skip.Hoewel de prijs zal variëren, afhankelijk van de grootte die je nodig hebt.

Kostenuitvalcalculator

Individuele kosten voor het inhuren van een bedrijf om een 4 miljoen load -draging muur te verwijderen - Totale kosten: £ 1.750

30Reken

Materialen
£ 525

60Reken

Handelaars
£ 1,050

10Reken

Afval verwerker
£ 175

Arbeidskosten en tijdframes

De meeste bouwers laden rond£ 150 tot £ 250 per dagen zal altijd in paren werken, vooral aan banen zoals deze, die meestal ongeveer 1 tot 2 dagen duren, inclusief RSJ -inserties.U kunt ook de hulp nodig hebben van een structurele ingenieur die u kunt inhuren om de vereiste sterkte van een RSJ te berekenen.Ze zullen meestal rondhangen£ 50 tot £ 90 per uur.

U hebt ook een stukadoor nodig om binnen te komen en de klus af te maken, die zich zal verwachten£ 150 tot £ 250 per dag.De tijd die wordt besteed aan het pleisteren van de kamer hangt af van de grootte, hoewel het gemiddelde tijdsbestek ongeveer 6 tot 12 uur is voor een enkele of dubbele deuropening en tot 1 dag voor een open deur of boog.

Wat houdt het verwijderen van een load-dodelingmuur in?

Velen vragen zich af hoe ze een muur in hun huis moeten afbreken, dus hier is een gids om u te helpen het proces te begrijpen.

Om een interne loaddragers muur tussen een bestaande eetkamer/keuken en een voorkamer of lounge door te slaan, is een eerste inspectie vereist door een bouwer om elektra, leidingwerk en de belasting te controleren.Dit wordt meestal gevolgd door een inspectie door een structurele ingenieur.

Dit kan overal kosten£ 200Voor een enkele cheque en£ 600voor meerdere bezoeken.Tijdens de inspectie zullen ze de muur beoordelen en de juiste beoordeling berekenen voor de belastingdragende balk die de bovenste verdieping (de RSJ of Lintel Beam) zal ondersteunen.

Voordat de muur wordt verwijderd, moeten alle persoonlijke artikelen, kleine meubels en decoraties worden verwijderd om stof op te bouwen.Plastic vellen worden op grote meubels, de vloer geplaatst en op muren worden opgehangen om stofafval te voorkomen.Sommige aannemers kunnen ritswanden gebruiken om deuropeningen en andere kamers te beschermen tegen stofinterferentie, waardoor alleen een deuropening wordt gebruikt om binnen te gaan en te verlaten.

Kindingen kunnen ook worden geblokkeerd met plastic bedekkingen om te voorkomen dat stof in andere ruimtes blaast, of u kunt worden geadviseerd om uw systeem volledig uit te schakelen.

Zodra de muurverloop is goedgekeurd door de bouwcontrole, moet een ondersteunende RSJ -balk worden aangebracht om de dakstructuur te ondersteunen.Als u in een terras of semi-vrijstaand huis woont, waar nieuwe balken moeten worden geïnstalleerd in een feestwand naast uw buurman, moet u mogelijk spreken met een landmeter die u hiervoor zal adviseren over het juridische proces.

Zodra alle goedkeuring is bevestigd, kan de muur worden verwijderd, beginnend met het gips, dan de wandpanelen die kunnen worden verwijderd door boren of met de hand.Een koptekst wordt vervolgens geïmplementeerd om het gewicht van de balk te houden zodra de rest van de wandstructuur is verwijderd.

Removing Load Bearing Walls Cost 2023: Complete Guide (1)

Nadat alle sloop is voltooid, wordt al het stof verwijderd met behulp van een extractor of een Hoover.Materialen worden ook verwijderd en in een overslaan.Ze zullen worden gebracht naar uw plaatselijke afvalrecyclingcentrum van de materialen zijn vrij nieuw dat ze kunnen worden gebruikt voor een ander bouwproject in uw huis.

Er kan ook extra werk nodig zijn, zoals het verplaatsen van elektrische sockets of bedrading, bewegende radiatoren en bijbehorende sanitair, het verwijderen/vervangen van vloeren/tapijten, en schilderen en decoreren om de kamer af te maken.

Sommige gerelateerde banen die mogelijk tegelijkertijd moeten doen.De radiatorlay -out is bijvoorbeeld waarschijnlijk niet geschikt voor het nieuwe grotere gebied, dus u moet waarschijnlijk een radiator verplaatsen, zo niet een extra radiator installeren om te zorgen voor een comfortabele temperatuur omringt de kamer.

U kunt ook merken dat de lichtschakelposities en de lichten zelf niet langer optimaal zijn en ook moeten worden verplaatst.Nieuwe vloeren zijn ook nodig, dus budget voor tapijten of laminaat etc.

Kosten die factoren beïnvloeden voor het verwijderen van een load-draging muur

Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op de kosten voor het verwijderen van een load-draging muur, inclusief de grootte van het werk, hoe groter de klus, hoe duurder het is.Dus als je door een muur wilt kloppen om een meer open ruimte te creëren, kan dit kosten£ 1,750Terwijl een enkele deuropening meestal geprijsd is£ 1,250.

U moet ook de kosten beoordelen van het installeren van een opgerolde stalen j de j de RSJ), die wordt gebruikt om de structuur tijdens de sloop omhoog te houden.

Als u alleen van plan bent om door een muur te kloppen om een enkele deuropening van 1 meter te huisvesten, zou u verwachten eenMateriaalkosten van £ 800, terwijl een groot open plan van 4 meter kan kosten tot£ 950.De kosten zijn afhankelijk van het type RSJ dat u kiest, omdat sommige balken dikker zijn dan andere.

Hoewel de wandverwijdering de belangrijkste taak is, moeten andere taken worden voltooid, zoals het verwijderen van professionele afval, die meestal rond kost£ 100 tot £ 175Afhankelijk van hoeveel afvalmateriaal er is.

Misschien wilt u ook overwegen om uw vloer te nivelleren, vooral in een oud huis, waar de niveaus van twee verdiepingen aan weerszijden van de muur die nu verwijderd is, misschien niet helemaal overeenkomt.Dit kost normaal gesproken rond£ 10 tot £ 200 per vierkante meterafhankelijk van de gebruikte materialen.

Removing Load Bearing Walls Cost 2023: Complete Guide (2)

Bij het verwijderen van een muur is het ook belangrijk om te beseffen dat de twee zijwanden mogelijk niet precies in lijn zijn, dus een patch -reparatie (£ 100 tot £ 400) of volledige herplaster (£ 400 tot £ 700) zal vaak worden gedaan.

U moet ook kijken naar de herinrichting van de kosten, vooral op uw muren, hoewel de prijzen hiervoor enorm variëren, afhankelijk van het type kamer, de grootte, materialen en arbeidskosten.

Zeg, bijvoorbeeld, je hebt een muur verwijderd om je woonkamer uit te breiden, misschien wil je datbehang de hele kamerdie rond kunnen kosten£ 175 tot £ 600Voor materiaal- en arbeidskosten, afhankelijk van het papier waarvoor u kiest.

Als u een budget hebt, wilt u misschien in plaats daarvan schilderen, de prijs varieert ergens tussen£ 150 tot £ 500Voor een professionele schilder en decorateur om het werk te doen, maar dit kan een werk zijn die u zelf doet als u in staat bent.

Kan ik zelf een laadhoudende muur verwijderen?

Het is mogelijk om zelf een interne muur te verwijderen;Als het echter gaat om het slopen van een load-draging muur, wilt u misschien experts instrueren om ervoor te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt.Dit omvat het binnenhalen van een structurele ingenieur die de positionering van de ondersteuningsstraal uitwerkt om ervoor te zorgen dat de structuur intact blijft.

U moet dan een professionele bouwer in dienst nemen om een RSJ te installeren en het sloopwerkzaamheden uit te voeren.Door professionals in dienst te nemen om het werk te doen, kunt u er zeker van zijn dat u weet dat alles zal worden voltooid zoals het zou moeten binnen de juiste wettelijke bepalingen.Het zal u ook helpen om uw kosten op de lange termijn te verlagen, omdat een professionele taak langer zal duren en ook extra kosten met betrekking tot structurele complicaties voorkomt.

Er zijn enkele banen die u zelf kunt voltooien, zoals het bedekken van de kamer met beschermend plastic om stofafval te minimaliseren.Je moet ook proberen een stofmasker, beschermende bril en verstandige kleding te dragen voordat je kleine banen aanpakt.

Dit kan het verwijderen van het gips, het metselwerk en de plintborden omvatten.Hiervoor moet u een hamer en beitel gebruiken, maar als u een grote muur verwijdert, wilt u misschien investeren in een oefening die ervoor zorgt dat de klus snel wordt gedaan.

Bouwvergunning en bouwvoorschriften

De bouwvergunning is meestal niet vereist om een load-draging muur te verwijderen, omdat deze valt onder toegestane ontwikkelingen, behalve voor beursgenoteerde gebouwen.Als u in een beursgenoteerd gebouw woont, zou u moeten betalen£ 200 om toestemming aan te vragen.

Om een load-draging muur te verwijderen, moet u een bouwbericht aanvragen via uw lokale autoriteit, die tot nu toe kan£ 650Samen met een inspectie voor een project onder de 10 vierkante meter.

Als toestemming wordt gegeven, ontvangt u een gebouwmelding waarmee u de muur kunt verwijderen met behulp van een structurele ingenieur, hoewel dit geen wettelijke vereiste is, is dit de voorkeursoptie, omdat het ervoor zorgt dat het werk voldoet aan alle bouwvoorschriften.

Removing Load Bearing Walls Cost 2023: Complete Guide (3)

Zodra al het werk is voltooid, moet u de body van de bouwcontrole informeren die vervolgens een voltooiingscertificaat zal afgeven, dat de wijzigingen in uw eigendom zal bevestigen.

Als u geen bouwbericht of een certificaat verkrijgt, kunt u het moeilijk vinden als u besluit om uw huis te verkopen, omdat makelaars de neiging hebben om het huisverkoopproces te vertragen vanwege een gebrek aan autorisatie bij eerdere projecten.

Om het proces te versnellen, kunt u een regularisatiecertificaat verkrijgen, waarbij gebouwwerk wordt gecertificeerd nadat het is voltooid.Dit kost meestal rond£ 300 tot £ 500en goedkeuring van de bouwvoorschriften zal worden gegevenBinnen 8 wekenAls het ongeautoriseerde werk aan alle juiste normen voldoet en wordt een certificaat uitgegeven.

Brandvoorschriften

Om ervoor te zorgen dat uw muurverwijdering voldoet aan brandveiligheidsnormen, moet u ervoor zorgen dat de gebruikte stalen balk heeftminstens 30 minuten weerstand tegen brand.De gemeenschappelijke manier om dit te doen is door twee of meer lagen beveiligde gipsplaat te installeren.

De weerstand van een houten straal moet worden berekend door een structurele ingenieur en getest op zijn niveau van brandweerstand.Als u een betonnen balk gebruikt, zult u meer dan waarschijnlijk resistent zijn, omdat de meeste betonnen stralen staal hebben, hoewel u ervoor moet zorgen dat het beton dat adequaat bedekt.

Als je in een huis met twee verdiepingen woont, kun je misschien al bedekt worden met rookmelders en uitgressvensters op de bovenstaande verdiepingen, echter, in huizen met drie winkels of meer, is dit misschien niet het geval.Dit betekent dat u mogelijk nieuwe rookmelders moet kopen en uitgangsvensters moet installeren om de veiligheid van de nieuwe ruimte te waarborgen.

Wanneer u een muur neerslaat om een nieuwe deuropening toe te voegen, moet u ervoor zorgen dat alle gemonteerde deuren zelfkloppend en zeer brandweerbeslag zijn, vooral deuren die de trap van een kamer scheiden.

Feestmuur

Voor degenen die in een terrasvorm of een semi-vrijstaand huis wonen, die muren delen met hun buren, moet u mogelijk een feestmuurovereenkomst aangaan voordat de werken kunnen beginnen.Om ervoor te zorgen dat dit correct wordt gedaan, kunt u een landmeter benoemen om een partijwandverklaring voor u op te stellen en te dienen namens u, die zal kosten£ 120 tot £ 250 per uur.

Deze kennisgeving moet twee maanden vóór de bouwwerken worden bediend.Eenmaal geserveerd, zal je buurman dan hebben14 dagen om te reageren.

Als uw buren hiermee toestemming geven, moeten ze een schriftelijke kennisgeving geven over hun toestemmingsbevestiging, samen met eventuele problemen die ze hebben.Dan zullen u of de landmeter vervolgens foto's van de feestmuur laten maken voordat het werk kan beginnen, waardoor originele schade wordt opgemerkt.Als het inhuren van een landmeter een voorwaardeschema opstellen dat eventuele geschillen later langs de lijn kan voorkomen.

Als uw buren weigeren of niet antwoorden, staat dit bekend als afwijkende meningen.In dit geval hebben zowel u als uw buur de diensten van één landmeter tussen u nodig, hoewel dit niet dezelfde landmeter moet zijn die wordt gebruikt om uw bouwwerkplannen te beoordelen.

De landmeter zal dan een partijwandprijs produceren, die in combinatie met het uurtarief kosten zou moeten kostentot £ 1.000.De prijs omvat de voorgestelde werken en een voorwaardeschema met foto's van beide huizen.

Om een afwijkende mening te voorkomen, moet u proberen een vriendelijk gesprek met uw buren te maken voordat u een feestmuur op het gebied van muur dient, omdat het dingen vriendelijker en minder formeel zal maken.

Removing Load Bearing Walls Cost 2023: Complete Guide (4)

Klaar om een offerte van lokale handelaars te krijgen?

Plaats uw baan in minuten en ontvang offertes van lokale en betrouwbare transacties.ZijnVRIJ.Geen verplichtingen.

Krijg een citaat

Hoe u kunt controleren of een muur load-dragend is

In sommige huizen kan het moeilijk zijn om te bepalen welke wanden load-dragend zijn.De eenvoudigste manier om dit te doen is door een professionele bouwer of structurele ingenieur in te huren die de muur kan komen inspecteren.U wilt dit echter niet doen als u op zoek bent naar kosten.

Om het zelf te bepalen, moet u een kijkje nemen op de positionering van de muur en of deze grenst aan de vloerbalken of niet.Als ze dat zijn, dan is de muur meer dan waarschijnlijk geen lading-dragende, omdat een load-dodeling wand meestal loopt in een hoek van 90 graden naar de balken om de vloer erboven of het dak te ondersteunen.Er zijn echter gevallen geweest waarin een lagerwand parallel is;Misschien wilt u zeker andere maatregelen nemen.

Je moet proberen niet de fout te maken om aan te nemen dat een gedeeltelijke muur slechts een scheidingswand is, omdat deze mogelijk is gebouwd met een microlamstraal waarmee het de lading hierboven zou kunnen vasthouden.U moet ook dubbele controleren op ondersteuningsstructuren, vooral als de muur zich op de eerste verdieping van het huis bevindt, omdat sommige mensen de neiging hebben om in de kelder te kijken voor het ondersteunen van structuren zoals muren, pieren, kolommen, enz.

Als het gaat om het controleren van buitenmuren, zal een externe muur meer dan waarschijnlijk load-dragend zijn, omdat de hoofdfunctie de huisstructuur is, evenals ramen en deuren.

Het merendeel van de externe wanden zal stralen bevatten om de ladingen hierboven te beveiligen, hoewel het lijkt alsof er geen visuele ondersteuningsstructuur is, stalen of houten kolommen worden meestal tussen de ramen geplaatst om een betere esthetiek te creëren.Er zijn enkele huizen met geen lading-dragende exteriorswanden, hoewel de constructie meestal hoge kosten met zich meebrengt.

Wat zijn de redenen om een load-draging muur te verwijderen?

De meest voorkomende reden waarom veel mensen een laadhoudende muur in hun huis verwijderen, is dat deze ruimte kan openen, bijvoorbeeld, je wilt misschien een kleine kamer uitbreiden door de muur neer te slaan en een meer uitgebreide en open gebied te creëren.Andere populaire opties zijn het combineren van uw keuken met uw eetkamer door de muur te slopen, waardoor het veel handiger wordt en tegelijkertijd een betere esthetiek biedt.

Removing Load Bearing Walls Cost 2023: Complete Guide (5)

Laadhoudende muren worden ook gesloopt bij het bouwen van een nieuwe verlenging, omdat u nieuwe deuren moet maken om de nieuwe kamers binnen te gaan en te verlaten.U kunt kiezen voor een enkele of dubbele deuropening, zolang er maar muurruimte beschikbaar is om deze te huisvesten.

Heb ik een latei nodig?

Een latei is een soort structurele balk die wordt gebruikt om de bovenstaande vloeren te ondersteunen, inclusief het dak wanneer een nieuw venster of deur wordt geïnstalleerd.De functie van een latei is om het gewicht van de belasting van de bovenste muur te verplaatsen en naar de zijkant te verplaatsen om de oorspronkelijke structuur te behouden.

Legels zijn een must voor alle raam- en deurinstallaties die een breedte van meer dan 600 mm bedekken, evenals alle openingen die stalen frames bedekken die groter zijn dan 900 mm.Deze worden meestal geïnstalleerd door een professionele bouwer, hetzij met de hand of kraan, afhankelijk van de grootte.

Ze worden normaal gesproken in de kleine opening boven een raam of deur geplaatst om in de loop van de tijd ruimte voor een lichte beweging mogelijk te maken, vooral met houten frames naarmate dit materiaal de neiging heeft om uit te breiden.

Lintelstralen kosten overal vanaf£ 7voor kleinschalige lateien£ 400 elkvoor betonnen lateien van hoge sterkte en£ 8voor kleinere lateien aan£ 1050 elkvoor zware lateien van stalen.

Wat kan verkeerd gaan?

Er zijn een aantal dingen die mis kunnen gaan en de kosten voor het verwijderen van een muur kunnen verhogen.Dit kan doorzakkenplafonds omvatten die overal kunnen kosten£ 400 tot £ 1000.Als er een gebrek is aan ondersteuning voor de vloer hierboven, kan dit een lettevloeren veroorzaken, wat gemiddeld zou kosten£ 15 tot £ 18 per vierkante meterom te repareren, hoewel dit natuurlijk zal afhangen van de omvang van de schade en de gebruikte materialen.

Er is ook de mogelijkheid van scheuren in de gipsplaten, die rond kost£ 10 tot £ 15 per vierkante meterrepareren.

Al deze problemen kunnen worden vermeden, zolang u een gerenommeerde bouwer gebruikt en contact onderhoudt met bouwcontrole, moet alles goed zijn.

Als alternatief, als u van plan bent om de muur zelf te verwijderen, gebruik dan een structurele ingenieur om u te adviseren over het werk, vooral met betrekking tot de ondersteuning (RSJ) die nodig zijn om geen problemen te garanderen.

FAQ's

Hoe lang duurt het om een binnenmuur te verwijderen?

Het hangt af van de muur, maar als u een paar dagen toestaat voor een typische load-dodelingmuur die ongeveer goed zou moeten zijn.Op de eerste dag wordt de bestaande muur verwijderd en wordt de RSJ ingevoegd voor veiligheid.Dan wordt al het afval naar de skip geteisterd.De tweede dag zou al het pleisterwerk en het kleine afwerkingswerk moeten worden voltooid.Als u andere transacties nodig heeft, zoals elektriciens of loodgieters, voeg dan een dag of twee toe.

Kan ik een binnenwand verwijderen?

Door binnenmuren kloppen is populair omdat het een geweldige manier is om een gevoel van licht en extra ruimte te creëren.Het uitschakelen van de muur die de keuken scheidt en de woonkamer kan de lay -out dramatisch verbeteren en is veel goedkoper dan het bouwen van een nieuwe verlenging.Elke taak met sloop zal echter met een aantal kanttekeningen komen.Om te beginnen kunnen interne muren een belangrijke rol spelen bij het vasthouden van het bouwen, dus het uitschakelen van ze kan structureel onverstandig zijn!

Dat gezegd hebbende, is het verwijderen van interne muren geen activiteit die normaal gesproken een bouwvergunning vereist, tenzij een beursgenoteerd gebouw.Desalniettemin moet een aanvraag voor de bouwvoorschriften worden ingediend, zodat bouwcontrole het werk kan inspecteren en een voltooiingscertificaat kan afgeven.In bijna alle gevallen wordt het raadplegen van een structurele ingenieur om een geschikte balk of ondersteunende structuur te ontwerpen sterk aanbevolen.

Hoe muren te identificeren die load-dragend zijn?

Sommige interne muren zijn fundamenteel voor de structuur, terwijl anderen gewoon de binnenruimte verdelen.Afhankelijk van de leeftijd van het onroerend goed kunnen de interne muren solide metselwerk of lichtgewicht houtstudie zijn.Oudere huizen van vóór de jaren vóór 1970 hebben de neiging om massieve metselwerkwanden te hebben, terwijl nieuwere eigenschappen Studwanden gebruiken, behalve wanneer het dragen-hoewel in sommige gevallen zelfs studwanden ook load-dragend kunnen zijn!

Het is een veel voorkomend gezegde dat je kunt zien of een muur load dragend is door erop te tikken en te controleren op een hol geluid.Als het hol is, is het een studmuur en kan het zonder enige ondersteuning worden verwijderd - helaas is het niet zo eenvoudig!Als u niet zeker weet, is het beste wat u kunt doen om een structurele ingenieur te raadplegen of landmeter te bouwen om aan de veilige kant te zijn.Hoewel u in elk geval de bouwcontrole moet raadplegen.

Heeft u een bouwvergunning nodig om een load-draging muur te verwijderen?

De bouwvergunning is meestal niet nodig om een muur met een lading-dragende te verwijderen, tenzij uw eigendom een beursgenoteerd gebouw is, moet u via uw gemeenteraad een aanvraag indienen.

Hoe weet ik of een muur load-dragend is?

Er zijn talloze manieren om te bevestigen of een muur load-dragend is of niet.Een van de gemakkelijkste manieren om een load-draging muur te herkennen is door te controleren of de muur parallel is aan de vloerbalken, zo ja, het is waarschijnlijk een niet-ladende muurZwaar in een hoek van 90 graden.

Als de muur die u wilt verwijderen op de eerste verdieping van uw huis is en u een kelder hebt, kunt u het maaiveld controleren om te zien of er een ondersteuningsmuur is of de stralen op dezelfde manier worden geconfronteerd, dan kan het een lading zijndragende muur.Als u na dit alles niet zeker bent, kunt u een structurele ingenieur of architect vragen om de muur te inspecteren om te bepalen of deze load-dragend is.

Hoeveel kosten structurele ingenieurs?

Structurele ingenieurs brengen meestal ongeveer £ 50 tot £ 90 per uur in rekening, hoewel dit zal variëren, afhankelijk van de locatie en hoeveel werk ze moeten voltooien.

Wat is het verschil tussen load-draging en een niet-load-dragende muur?

Een belastingdragende wand is anders dan een niet-load-dragende wand, omdat deze de vloer en het dakstructuur erboven ondersteunt, waardoor de verwijdering ingewikkelder wordt.Hoewel een niet-load-dragende muur zichzelf alleen maar houdt, is het verwijderen ervan een veel eenvoudigere taak.

Hoe u een load-dodeling muuraannemer kunt vinden en inhuren

Bij het verwijderen van een loaddragers muur is het belangrijk dat u de juiste mensen voor de baan vindt om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn.Om te beginnen moet u op zoek zijn naar een gekwalificeerde structurele ingenieur die u kan helpen uw muurveiligheid te verwijderen terwijl u ervoor zorgt dat de bouwregulatie wordt voldaan.

Voor hun diensten zou u moeten verwachten te betalen£ 50 tot £ 90 per uur, wat misschien duur lijkt, maar op de lange termijn zeker de moeite waard is.Voordat u een structureel ingenieur in dienst neemt, wilt u misschien controleren of ze een civieltechnische graad hebben met een specialiteit in structurele engineering, omdat dit ervoor zal zorgen dat ze de kennis en vaardigheden hebben om het werk te doen.

Zodra al uw plannen aanwezig zijn, moet u op zoek gaan naar een gerenommeerde bouwer met uitgebreide ervaring bij het verwijderen van loaddragers of sloop.Het gemiddelde tarief voor een professionele bouwer is er£ 150 tot £ 240 per dag.

Het kan echter meer afhankelijk zijn van uw locatie en de grootte van de taak.Misschien wilt u ook een schrijnwerker inhuren om ervoor te zorgen dat de structuur correct aan elkaar is aangebracht en de structurele engineeringplannen volgt.Het uurtarief voor een schrijnwerker is meestal in de buurt£ 10 tot £ 22 per uur, hoewel dit opnieuw zal afhangen van waar je woont en de baan zelf.

Om de klus af te ronden, wil je misschien een ervaren stukadoor binnenhalen, die oplaadt£ 150 tot £ 200 per dagOm ervoor te zorgen dat uw muren zijn voorbereid op het opnieuw inrichten.

U moet er ook voor zorgen dat de handelaars die u kiest, allemaal een openbare aansprakelijkheidsverzekering hebben om zichzelf en u te beschermen in geval van schade of een incident.

Bronnen

https://www.planningportal.co.uk/info/200130/common_projects/33/internal_walls/3
https://www.gov.uk/building-regulations-approval
https://www.directline.com/home-cover/how-to-knock-down-a-wall
https://www.propertypriceadvice.co.uk/home-improvements/beginners-guide-removing-interne-muren
https://hoa.org.uk/services/ask-an-expert-2/ask-an-expert-i-am-selling-questions/selling-without-building-regulations/
https://theconstructor.org/building/lintel-types-uses/11420/
https://www.designingbuildings.co.uk/wiki/Lintel
https://www.balkberekening.nl/checklist-voor-het-verwijderen-van-een-draagmuur/

Loadlagerwanden verwijderen Kosten 2023: Volledige gids (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5885

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.