Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (2024)

av admin

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (1)

Fakta om Amanda Cerny

Fullständigt namn:

Amanda Cerny

Ålder:

29 år 8 månader

Födelsedatum:

26 juni 1991

Horoskop:

Cancer

Turnummer:Tursten:Tursten:

Moonstone

Turfärg:

Silver

Bästa match för äktenskap:

Tjur, Fisk, Skorpion

Födelseort:

Florida, USA

Äktenskaplig status:

I relation

Kön:

kvinna

Yrke:

Social media influncer, model, former playboy model

Utbildning:

Florida State University

Vikt:

56kg

Höjd / Hur lång? :

5 feet 6 inches (1.68m)

Nettoförmögenhet:

$ 500 000

Nationalitet:

Amerikansk

Hårfärg:

Ljusbrunt

Ögonfärg:

Ljusbrunt

Midjemått:

25 tum

Bröststorlek:

37 tum

Hoften:

35 tum

Facebook-profil/sida:

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (2)

Twitterprofil:

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (3)

Instagram Profil:

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (4)

Wikipedia Profil:

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (5)

IMDB Profil:

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (6)

Officiella hemsida:

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (7)

Se mer / Se mindre fakta om Amanda Cerny

Förut brukade Amanda Cerny lägga upp 6-sekunders youtube vines men nu har hon blivit en internetsensation. Hon har blivit känd på Youtube de senaste åren genom att lägga upp olika typer av vines.

Hur gammal är Amanda Cerny? Bio, ålder, familj och utbildning

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (8)

Amanda Cerny är född i Pittsburgh Pennsylvania den 26 juni 1991. Hon uppfostrades i Florida. Senare flyttade hon till Los Angeles i Kalifornien. Hon har en syster som heter Samantha och en halvbror som heter Nick Bateman. Amanda Cerny tog examen från Florida State University.

I sina tidiga dagar brukade hon arbeta som modell för olika tidningar. Hon arbetade även som omslagsmodell. Innan hon blev känd var hon Playboy Playmate of the Month för oktober månad 2011.

Vet du det?

  • Hur gammal är Amanda Cerny?- Amanda Cerny föddes i Pittsburgh Pennsylvania den 26 juni 1991. År 2020 är hennes ålder 29 år.
  • Hur lång är Amanda Cerny?- Hon har en längd på 6 feet 6inches.
  • Vad är Amanda Cernys nettoförmögenhet?- Enligt uppgifterna från 2020 är hennes uppskattade nettoförmögenhet cirka 500 000 dollar.
  • Hur många syskon har Amanda Cerny?- Amanda Cerny har en syster som heter Samantha och en halvbror som heter Nick Bateman.

Läs också: Läs mer: Ta reda på pojkvännernas lista över den amerikanska tv-personligheten Amanda Cerny! Mer om hennes karriär och relationer!

Amanda Cerny Karriär som modell, playboy playmate och Youtuber

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (9)

För att komma i offentlighetens blickfång blev Amanda vid 15 års ålder modell. När hennes karriär fortsatte var hon med i Playboy som playmate i oktober 2011. På samma sätt figurerade hon i olika tidskrifter. Hon började bli känd när hon började lägga ut vines på sociala medier.

Amanda Cerny samarbetade med andra YouTubers som Logan Paul, Juana Zurita och King Bach för att göra vines. På grund av sina roliga vines har hon nu blivit en internetsensation. Amanda har medverkat i olika musikvideor för DJ Chuckie, Eli Roth och Dillon Francis. Hittills har hennes modell- och youtubekarriär varit lukrativ.

Läs också: Alissa Violet indragen i en rättsprocess! Ta reda på detaljerna och om hennes barndom, karriär och relationer!

Amanda Cerny: Höjd, vikt, kroppsstorlek

Vem är inte ett fan av Amandas vackra kropp? Amanda har en fantastisk kroppsbyggnad. Hon har en hyfsad längd på 6ft 6inches. Hon väger runt 56 kg. Hennes BH-storlek är 34C och hennes skostorlek är 7(US). Amandas kroppsmått är 37-25-35. Hennes klädstorlek är 8(US). Amandas hårfärg är mörkbrun och hennes ögon är också mörkbruna.

Amanda Cerny Relationer och kända pojkvänner

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (10)

Under de senaste åren har Amanda dejtat en hel del pojkar. Redan 2015 rapporterades Amanda Cerny vara i ett förhållande med skådespelaren Keegan Allen. Detta så kallade rykte spreds när de sågs umgås för ofta. Under de första månaderna av 2016 var hon i ett förhållande med sin kamrat King Bach. På grund av deras ständiga samarbeten ryktades det att de hade ett förhållande.

Under 2016 själv dejtade Amanda Cerny även stjärnsångaren Justin Beiber. De sågs på en karaoke dejt med på Doheny Room i Hollywood. År 2017 dejtade hon sin Viner-kollega och youtube-vloggare Logan Paul.

På grund av deras ständiga videosamarbete trodde man att de var i ett förhållande. De sågs också spela in en humoristisk dejtingvideo som laddades upp på sociala nätverkssajter. Enligt uppgift gjorde de slu*t ett par månader in på 2017.

Och läs vidare: Reina Scully ”attackerades” av Logan Paul-fans efter att ha kommenterat hans störande video! Vad sa den japanskfödda Youtubern i sin kontroversiella video?

Hon dejtar nu pojkvännen Johannes Bartl, som också är en Instagramstjärna som hon.

Sociala medier: Facebook, Instagram, Twitter

Amanda Cerny är ganska aktiv på sociala medier. Hon gick med i Twitter 2010 och har cirka 966k följare. Amanda är också aktiv på Instagram och har cirka 20,6 miljoner följare. Hon är oerhört aktiv på Youtube eftersom hon gör vines på Youtube. Amanda har cirka 2 miljoner prenumeranter på youtube.

Amanda Cernys sexband?

Det ryktades under den tredje veckan i oktober 2018 att Amandas sexband är på väg att läcka! Källor i L.A. sa att videon filmades på Hawaii och att hennes pojkvän också kommer att vara med i videon.

Det finns ingen ytterligare information om detta.

Läs mer: Vad är Susan Guths ålder? Hur mycket är Jeanie Buss nettovärde? Är Ingrid Quinn kvar i ett förhållande? Vem är Charles Barkley fru?

Amanda Cerny's Pojkvän, Bio, wiki, Dating, Plastikkirurgi, Ålder, Höjd (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6010

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.